Οικολογικη  συσκευασια  WildFlower

 

Γιατί η συσκευασία του WildFlower αποτελείται αποκλειστικά από οικολογικό χαρτί?

  • Για να αγαπάμε τη Φύση με πράξεις, όχι μόνο με συναίσθημα. Ο κύκλος ζωής του χαρτιού έχει λιγότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον. Το WildFlower λέει ΟΧΙ στο πλαστικό! Σε ελάχιστες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε λίγο αδιάβροχο υλικό όταν είναι απαραίτητο, πχ γι να εξασφαλίσουμε τη φρεσκάδα των λουλουδιών στη μεταφορά. Και καλούμε να αποσυρθεί με τον κατάλληλο τρόπο, όπως φυσικά και το χαρτί – σε μπλε κάδο, αν δεν υπάρχει κοντά ειδικός χώρος για ανακύκλωση χαρτιού.
  • Γιατί θέλουμε να τονίσουμε την ομορφιά του περιεχομένου. Το Λουλούδι είναι κάτι ολοκληρωμένο και αρμονικό από τη φύση του, είτε είναι μόνο του είτε σε σύνθεση ή μπουκέτο και δε χρειάζεται μεγάλο και πολύχρωμο περιτύλιγμα για να φαίνεται πιο “εντυπωσιακό”.
  • Για να ξεχωρίσουμε, ΝΑΙ, και το παραδεχόμαστε! Ευχόμαστε να μας αναγνωρίζετε και να μας προτιμάτε – κυρίως για την ειλικρινή προσπάθεια να φέρουμε ένα κομμάτι φύσης πιο κοντά Σας!

Και η κορδέλα? Να μην έχει ένα φιόγκο το δώρο που θα δώσω σε κάποιον που αγαπάω?

 

  • Για δέσιμο και διακόσμιση χρησιμοποιούμε φυσικό σπάγγο ή χόρτο “ράφια” σε συνδιασμό με βαμβακερή δαντέλα την οποία θα λυπάστε να πετάξετε – τόσο όμορφη και ανθεκτική είναι! Και οικολογική!


Οι χάρτινες τσάντες του WildFlower είναι ανθεκτικές?

 

  • Με πολλή προσοχή και μετά από σύνθετη μελέτη επιλέξαμε τσάντες σε συγκεκριμένες διαστάσεις από kraft χαρτί αντοχής, με ενισχημένο πάτο – για να προστατεύονται οι δημιουργίες του wildflower κατά τη μεταφορά – όταν δεν υπάρχει δυνατότητα να κρατάμε τα λουλούδια αγκαλιά που είναι ο πιο ασφαλής τρόπος!


Τι είναι η WildFlower βαμβακερή τσάντα και πώς να την αποκτήσω?

 

- Η wildflower βαμβακερή τσάντα πολλαπλών χρήσεων με μακρύ χερούλι για τον ώμο είναι ένα δώρο στους Πελάτες μας. Υπάρχουν οι εξής τρόποι να την αποκτήσετε:

  • με αγορές πάνω από 50€

  • στα γενέθλιά Σας, ανεξαρτήτως του ποσού που αγοράζετε

  • σε συγκεκριμένες καμπάνιες που πραγματοποιούνται ανά διαστήματα. Γραφτείτε στο newsletter και ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε!